®

- en båtreise du aldri glemmer


Annonsere

Kontakt

Om

Velkommen til Buskerud

 - det naturlige valg!

FaktaGuide Kommuner Skoler Offentlig Transport Overnatting Idrettsklubber Museer / Severdigheter Lån/Finans Værmelding

Produkter- og

Tjenester i Buskerud

Aktiviteter og Events

 

Bank og Forsikring

 

Bilforhandlere

 

Bilverksted

 

Bobiler

 

Campingvogner

 

Boligleverandører

 

Byggevarer

 

Båtforhandlere

 

Data / Elektro / Tele

 

Eiendomsmeglere

 

Entrepenører

 

Finansiering og Lån

 

Hus og Hage

 

Hytteleverandører

 

Håndverkere

* Blikkenslagere

* Malere

* Murere

* Snekkere

 

Interiør og Møbler

 

Kjøkken og Bad

 

Kjøpesenter

 

Media og Reklame

 

Offentlig Transport

 

* Buss-Båt-Fly-Taxi

 

Overnatting

* Hotell og Camping

 

Ovner og Peiser

* Fyringsolje og Ved

 

Reisebyrå

 

Reiseselskap

 

Shopping

 

Sikkerhet og Alarmer

 

Spisesteder

 

Tjenester

* Advokater

* Barnehager

* Flyttebyrå

* Regnskap

 

Trening og Helse

 

VVS

* Inneklima

* Rørleggere

* Varmepumper

 


 

 

Overnatting og Spisesteder

(Hol kommune forside)

 


 

 

Hotell

 

 

Bardøla - mer enn et hotell !

Bardøla Høyfjellshotell ligger idyllisk til på ski-eldoradoet Geilo i Buskerud fylke ved foten av Hallingskarvet. 

Vi er et hotell med lange tradisjoner som vi er opptatt av å holde ved like, og vi ønsker å gi deg som gjest et minneverdig opphold, enten du er her på ferie, eller på kurs og konferanse. Vi kan tilby gode hotellrom og koselige tømmerhytter for overnatting.

Bardølavegen 33, 3580 Geilo * Tlf.: 32 09 41 00 * Hjemmeside


 

 

 

Dagali Hotel

Velkommen til Dagali Hotel!

Dagali Hotel, stedet med tradisjon og trivsel.

Dagali Hotel ligger ved foten av Hardangervidda på grensen mellom Numedal og Hallingdal, 25 km syd for Geilo. Hotellet ligger innbydende og fritt på solsiden, 875 meter over havet og med flott utsikt over bygda Dagali. 

Hotellet har vokst ut fra en av de eldste gårdene der fremdeles den gamle peisestuen fra ca 1750 er i bruk og som er med på å sette sitt særpreg på stedet. Mange større utvidelser gjør at vi i dag er et moderne sted. Hotellet har en lun og hjemmekoselig atmosfære med lange tradisjoner. Helt siden starten i 1935 har familien Halland tatt vel i mot sine gjester. Tradisjonen gjenspeiler seg kanskje aller best gjennom kjøkkenet som fremdeles serverer ekte norsk kost ispedd lokale spesialiteter og vi tør gå god for at det smaker bra. Trivsel, tradisjon og personlig service er noe av det vi setter som mål her på Dagali. Vi vil hele tiden gjøre vårt beste for at ditt opphold skal bli så vellykket som mulig.

Dagali, 3580 Geilo * Tlf.: 32 09 37 00* Hjemmeside


 

 

 

Setter du pris på tradisjonsrike omgivelser med moderne komfort, da er Lia Fjellhotell stedet for deg. 14 km fra Geilo, i vakre Skurdalen, 850 moh. Lia Fjellhotell ligger i solhellingen med panoramautsikt mot Hardangervidda. Vi kan tilby 125 senger fordelt på 30 familierom, 12 dobbeltrom, 5 enkeltrom og 8 fjellsuiter, alle med dusj, wc og telefon. 

De fleste rommene har TV. I peisestua er det alltid fyr på peisen. Her er det en koselig bar og dans til levende musikk enkelte kvelder i uken. Maten på Lia er et eget kapittel. Den er laget med kjærlighet til faget, og er selvfølgelig hjemmelaget.

Skurdalsvegen 660, Geilo * Tlf.: 32 08 74 00 * Hjemmeside


 

 

 

Ro Hotel ligger sentralt, midt i Geilo sentrum. Ved Geilo stasjon. Ro Hotel har kort vei til alt Geilo kan tilby av opplevelser og aktiviteter. Kort vei til skiheiser og skibakker, og til ski stadion og ski løyper. Kort vei til forretninger, restauranter og barer. 
Ro Hotel har 12 hotellrom, som kan brukes som enkeltrom eller dobbelt rom, noen rom kan ha 2 eller 3 ekstrasenger og bli til familierom med plass til 4 - 5 personer. Alle rom har dusj/ toalett, telefon og TV tilknyttet parabol.

Geilovegen 55 -57, Geilo * Tlf.: 32 09 50 90 * Hjemmeside


 

 

 

 

 

 

 

Camping og Turisthytter

 

 

Tuva Turisthytte AS

Velkommen til Tuva Turisthytte!

Tuva Turisthytte ligger 1200 meter over havet og ble bygd i 1915.  Hytta er en av de eldste, privateide turisthyttene på på Hardangervidda. Tuva er i dag en familiebedrift som drives av Peter & Aileen - 3.generasjons vertskap.

Tuva Turisthytte ble av turlederne i turistforeningen kåret til "Årets hytte" i 1998. Vi gjør vårt ytterste for at gjestene skal trives hos oss, og kan tilby et godt opphold med en god stemning og atmosfære i hytta.

Skurdalen, 3580 Geilo * Tlf.: 48 219 94 14 / 32 09 47 87 * Hjemmeside


 

 

 

Hakkesetstølen

Hakkesetstølen ligger 1050 m.o.h. midt i det flotteste turterrenget på Hardangervidda. Avstanden fra skianlegga på Geilo (Vestlia) er kun ca. 15 min. gange. På sommerstid er det merka DNT-stier fra Geilo til Hakkesetstølen som fortsetter innover Hardangervidda. 

Det er også mulig å ri både på hester og ponnier eller ta en kjøretur med hest og vogn. Vinterstid er det preparerte skiløyper i alle retninger. Altså et glimrende utgangspunkt for dagsturer eller for dem som ønsker å gå fra hytte til hytte på Hardangervidda.

3580 Geilo, Tlf.: 32 09 09 20 * Hjemmeside


 

 

 

Fjellturen begynner like utenfor stuedøren, Enten du skal på ski eller benytter fjellskoene sommer og høst. Ustetind, Tuva eller Ruperanden ligger og venter. Alpinbakkene ligger innenfor gå-avstand (400 meter). 

Kikut Fjellstue er et Ideell Utgangspunkt for turer i fjellet, det være seg vinter, sommer eller høst. Merkede løyper og turstier starter like utenfor stuedøren.

3580  Geilo * Tlf.: 32 08 94 94 * Hjemmeside


 

 

Øen Turistsenter & Geilo Vandrerhjem er et moderne og koselig feriesenter med velutstyrte, romslige leiligheter med god standard og hyggelige, varierte hytter. Ssenteret er et ideelt feriesenter for små og store familier, men også for grupper eller foreninger. Øen ligger midt i vinterparadiset Geilos utallige aktivitetstilbud. 

Turløypene starter direkte fra senteret, og nedfartsløypene fra alpinanleggene også fører ned til oss. Skibussen bringer gjestene direkte til Geilos mange skiheiser. Også om sommeren er Øen og Geilo et glimrende utgangspunkt for turer i praktfulle naturomgivelser eller for dagsturer som kombinerer opplevelser av både fjell og fjord.

Lienvegen 137, 3580 Geilo * Tlf.: 32 08 70 60 * Hjemmeside

 


 Brukerinformasjon

vedrørende lån og finasiering!


Bruk pengene riktig

- SHOP billig!

 

 

 

 

 

 
 
 

 

- alt om Buskerud ©